Mitä laitetaan?

Kysyi lihamestari kaupan palvelutiskin takana. Aikaisemmin tiesi minne mennä kun tarvitsi jotain. Nyt palveluita ja tarjoajia on tuhansia ja kaikki yhtälailla virtuaalisia.

Siinä vaiheessa kun kaupassa oli käyty usein ja tultu tutuiksi vaihdettiin nimet. Palvelusta tuli henkilökohtaista ja automaattista, mieltymykset ja käyttäytyminen tunnettiin. Oli helppoa hakea vinkkejä tai jotain uutta tutulta myyjältä.

Nyt, botti tai bookkaus aspa ottaa vastaan. Ja palvelee parhaansa mukaan. Ja joka kerta selität saman asian uudelleen ja uudelleen. Ei kiitos ei nyt, ei en halua sitä. Tarvitsen tällaista, ei en nyt halua semmoista, vaan tätä. Ei se ei sovi minulle. Niin ei se ole helppoa kun ei tunne vaikka kuinka formaatti on super ja appi huippu.

Mistä sinä haluat maksaa? Palvelusta, tuotteesta vai inhimillisyydestä? Jokatapauksessa kokemuksesi ja saamasi palvelu muodostavat käsityksen ja mielikuvan, mikä vaikuttaa kokemukseesi ja siihen haluatko uudelleen käydä, käyttää tai kokea jotain.

Mitä JTM-CONSULTING tekee toisin kuin muut? Auttaa pääsemään yhdessä sovittuun lopputulokseen, ei ainoastaan esittelemällä mahdollisuuksia, vaan saattamalla perille saakka. Kuten esimerkiksi:

Palvelumuotoilussa. Kannattavuudessa. Logonsuunnittelussa. Business konseptoinnissa. Asiakaspalvelu kehityksessä. Sovelluskehityksessä. Markkinoinnissa ja mainonnassa. Henkilöstön koulutuksessa. Työnohjauksessa. Siinä töitä mitä on tehty jo muille vuosien aikana. Siis konkreettisesti tehty ei tilattu muilta toimijoilta. Kaikkea emme mekään pysty tekemään, mutta se voidaan miettiä miten se voidaan fiksusti toteuttaa.

Mitä teille tehtäisiin?

Kohti valoissaa tulevaisuutta